الکل 70 درصد طبی
- دارای قدرت ضدعفونی بالا- 1لیتری
- مرغوب و دارای کیفیت بالا
- برخوردار از استانداردهای مختلف
اتیلیک الکلی بیرنگ و زلال است و زمانی که با آب مخلوط می شود بوی تندی دارد.
طریقه ی تولید الکل اتیلیک به دو روش است:
طبیعی: یکی از طریق تخمیر شدن قندی که در برخی از محصولات کشاورزی قرار دارد.
مصنوعی: با تبدیل مواد پایه نفتی در کارخانه های پتروشیمی است.
- بیشترین الکل اتیلیک تولید شده در ایران به روش طبیعی است و حدود 10 درصد آن به روش مصنوعی تولید می شود. اگرچه روش های طبیعی و مصنوعی از لحاظ شیمیایی و فیزیکی تفاوتی باهم ندارند و در روش مصنوعی هم درجات خلوص بهتری را برای الکل فراهم میکند ولی به این دلیل از روش مصنوعی استفاده نمی کنند که برای مصارفی چون صنایع غذایی و دارویی ، آرایشی و بهداشتی توصیه نمی شود. در بازار ایران الکل اتیلیک طبی توزیع می شود که درجه ی خلوصی معادل 96 درصد می باشد.
کاربرد: الکل های طبی قابل استفاده در ضدعفونی کردن ، صنایع دارویی و غذایی ، آرایشی و بهداشتی می باشند.
ویژگی ها:الکل اتیلیک ماده ای بدون رنگ و زلال است که با مخلوط شدن در آب به طور طبیعی بوی تندی دارد. این الکل به دو روش طبیعی و مصنوعی تولید می شود که بیشترین الکل تولید شده از طریق روش طبیعی است زیرا الکلی که از روش مصنوعی تولید می شود برای مصارف شخصی مانند صنایع غذایی ، دارویی و آرایشی توصیه نمی شود.
الکل 70 درصد اتانول
- نخستین بار ابوبکر محمد زکریای رازی پزشک و شیمیدان ایرانی از تقطیر شراب در قرع و انبیق ماده ای بدست آورد که آن را الکحل نام نهاد. پس از مدتی *دکتر واندیک* آمریکایی واژه ی الکحل را به الکل تبدیل کرد.
خرید الکل 70 درصد
- امروزه این ماده به نام اتیلن الکل (الکل معمولی ،الکل اتیلیک ،روح الخمر،الکل شراب،اتانول،نتیل کربینول،جوهر شراب،الکل کشمش و….)مشهور است. الکل، آب گونه ای است فرار، بی رنگ،بابوی ویژه و مزه ی سوزان ، رطوبت گیرو از آب سبک تر است. وزن ویژه یا جرم حجمی آن 0.795 تا 0.8 در فشار متعارفی ، نقطه جوش ۷۸.۵۳ تا ۷۸.۵۰ درجه سانتی گراد و نقطه ی انجماد آن ۱۱۴ سانتی گراد است. این مواد انواع گوناگونی دارد. ودرصنایع مختلف نظیرضدعفونی سازی ،سنتز مواد و… مورد استفاده قرار میگیرند.
خواص و ویژگی های الکل :
الکل ها ترکیبات آلی و دارای یک یا چند گروه هیدروکسیل می باشند که به اتم کربن در گرو های آلکیلی ویا زنجیره های هیدروکربنی متصل می باشند.
این مواد مشتقات آب به حساب می آیند و در آن ها گروه آلکیل که معمولا به به صورت R نشان داده می شود جایگزین هیدروژن موجود می گردد.
این مواد در تهیه شیرین کننده ها، ضد عفونی کننده ها، شوینده ها، سنتز سایر مواد، ساخت عطر ها و … به وفور استفاده می شوند.
به طور کلی این مواد به سه دسته ی دسته ی اول ،دوم و سوم تقسیم بندی می شوند:
نوع اول: نوع اول آن دسته از الکل ها هستند که در آن اتم کربنی که به گروه هیدروکسیل (OH) متصل است تنها به یک گروه آلکیل متصل می باشد. از جمله موادی که در نوع اول طبقه بندی می شوند می توان به اتانول ،متانول پرو پانول و… اشاره کرد.برای تشخیص اینکه ماده ی مورد نظر نوع اول است یا نه تنها کافیست به کربن متصل شده به گروه هیدورکسیل نگاه کنید.
نوع دوم: نوع ثانویه به دسته ای از مواد گفته می شود که اتم کربن متصل به گروه هیدروکسیل در هر دو طرف به دو گروه آلکیل متصل است . دو گروه آلکیل موجود ممکن است از نظر ساختاری یکسان یا متفاوت باشند.از جمله موادی که در این دسته قرار میگیرند عبارت است از ایزوپروپیل ،بوتانول،پنتانول و.. .
نوع سوم: در این گروه اتم کربن متصل به گروه هیدروکسیل به سه گرو۶ آلکیلی متصل می باشند . ویژگی های فیزیکی این مواد به ساختار آن ها بستگی دارد.وجود گروه هیدروکسیل در این ترکیبات به الکل ها اجازه می دهدتا با اتم های همسایه پیوند هیدروژنی برقرار نمایند.این پیوند های ایجاد شده ضعیف هستند . با این حال این پیوند ها باعث میشوند نقاط جوش الکل بالاتر از آلکانها ی آن شود . از جمله موادی که در این دسته قرار می گیرند می توان به 2methylpropan-2-olو2methylbutan -2olاشاره نمود.
کاربردها:
در نوشیدنی های الکلی از اتانول ۳ الی ۴۰ درصد حجمی استفاده می شود.
اینمواد به عنوان ضد یخ و درترکیب با اتیلن گلیکول ها مورد استفاده قرار میگیرد.
بعضی از اینمواد مانند متانول به عنوان سوخت در موتورهای احتراق داخلی استفاده می شوند.
برخی دیگر از این مواد به عنوان نگه دارنده ی نمونه های آزمایشگاهی استفاده میشوند.
اتانول و برخی دیگراز مواد مانند ایزو پروپانول به عنوان ضد عفونی کننده مورد استفاده قرار می گیرند.
طبقه بندی الکل ها :
- الکل هارا می توان بر اساس تعدادگروه های هیدروکسیل به چند دسته تقسیم کرد:
- مونو هیدریک: یک گروه الکل در مولکول وجود دارد.
- دی هیدریک: دو گروه در مولکول وجود دارد.
- پلی هیدریک: بیش از دو گروه در مولکول وجود دارد.
- از الکل ۷۰ درصد جهت ضد عفونی کردن ،سطوح ،پوست و دست ها استفاده می شود. این محلول آشامیدنی نیست و باید دور از دسترس اطفال نگه داری شود. همچین باید مراقب بودتا از الکل صنعتی و متانول برای این کار استفاده نشو. چرا که با جذب پوستی باعث مسمومیت و ایجاد عوارض ( عوارض حاد و خواب آلودگی ، تهوع ، استفراغ ، تنگی نفس، افسردگی و بیماری مزمن مانند نابینایی،سیروز کبدی، تاثیر بر اعصاب مرکزی و مرگ ) در انسان می شود.آشامیدن الکل نیز تاثیری در پیشگیری یا درمان کووید ۱۹ ندارد. الکلی که برای از بین بردن ویروس استفاده میشود الکل طبی ۷۰ یا الکل اتانول(صنعتی )۷۰ درجه است که نوع طبی برای ضد عفونی کردن دست و نوع صنعتی برای ضد عفونی کردن سطوح استفاده میشود. مردم بر این باورند که ضدعفونی الکل۹۶ درجه بیشتر از الکل ۷۰ درجه است اما در حالی که این باور غلط است. و ضدعفونی الکل ۷۰ درجه بیشتر است.
کارهای مفیدی که هرگز تصور نمی کردید بشود با الکل انجام داد:
پاک کردن باقی مانده ی اسپری مو
پاک کردن لکه ی ماژیک
برداشتن استیکرها
تمیز کردن لوازم الکترونیک
تمیز کردن لکه از میکروفیبر
استفاده به عنوان دئودورانت
از بین بردن مگس سرکه
از بین بردن بوی بد کفش
باز کردن کفش
استفاده از سایه چشم خرد شده
ساخت خوشبو کننده ی تزئینی
الکل اتیلیک 70 درصد
اتانول 70 درصد شرکت (70% اتانول) یک محصول اتیل الکلی خالص است که برای کاربردهای تحقیقاتی، بهداشتی، صنعتی یا تولیدی به عنوان پاک کننده، حلال یا معرف ساخته شده است. یک الکل ساده است .با فرمول شیمیایی C2H6O شناخته شده است. فرمول آن را می توان به صورت CH3-CH2-OH یا C2H5OH (یک گروه اتیل مرتبط با یک گروه هیدروکسیل) نیز نوشت. اتانول مایعی فرار، قابل اشتعال، درصد کمتر الکل به معنای آب بیشتر برای رقیق سازی است. اما با توجه به میکروب شناسی، 70 درصد الکل احتمالاً مؤثرتر از 91 درصد برای ضد عفونی کردن است - بسته به نوع میکروب هایی که می خواهید بکشید.
اتانول 70 درصد یعنی چه؟ 70% (v/v) اتیل الکل یعنی 70 میلی لیتر اتیل الکل در 100 میلی لیتر محلول و مابقی 30% حلال دیگر در محلول را تشکیل می دهد. به عنوان مثال، اگر 70 میلی لیتر الکل اتیلیک را در 30 میلی لیتر آب اضافه کنیم، غلظت اتیل الکل 70٪ (v/v) خواهد بود.
به طور کلی دو روش اصلی برای سنتز اتانول وجود دارد: یکی تخمیر حاصل از ذرت یا نیشکر و هیدراتاسیون اتیلن مبتنی بر نفت و دیگری هیدروژناسیون .سنتز اتانول از گاز سنتز اخیراً به دلیل کمبود مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته است.
محلول ضد عفونی کننده Septattack محصولی از شرکت خوش نام و معتبر الکل بدستان بوده و بر پایه اتانول 70 درصد، پروپیلن گلیکول و مواد رنگی مجاز تولید می شود.
شرکت آریا طب عرضه کننده انواع محلول های ضدعفونی کننده سپتاتک در بسته بندی های مختلف می باشد. همچنین ارسال این محصول به سراسر ایران از طریق آریا طب امکان پذیر است. محلول ضدعفونی کننده دست بدستان که با برند سپتاتک به فروش می رسد، محصولی بسیار مناسب برای ضدعفونی دست است که باعث خشکی پوست نمی شود.
فروش محلول ضدعفونی کننده
نحوه استفاده از محلول ضدعفونی کننده سپتاتک
برای ضدعفونی دست ها فقط 3 سی سی محلول سپت اتک روی دست ها بریزید و دست ها را به هم بمالید تا دست ها روی پوست خشک شوند. در صورت لزوم، دوباره این روند را تکرار کنید.
نکته: مالش دست ها هنگام استفاده از محلول بسیار مهم است و برای ضدعفونی بهتر حتما محلول را روی دستان خود بمالید.
خصوصیات الکل 70% سپتاتک (شرکت )
این محلول ضدعفونی کننده دست بر پایه 70 درصد اتیل الکل (اتانول) است. همچنین دارای افزودنی هایی است که دست را خشک نمی کند.
الکل 70 درصد برای ضدعفونی
ضد عفونی بر اساس اتانول 70% (مورد تایید سازمان های بهداشتی)
دارای مجوز از وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو)
جلوگیری از خشک شدن پوست دست
راه حل آبی است. (به آن رنگ اضافه می کنند تا با آب یا مایعات خوراکی اشتباه گرفته نشود.)
شرایط نگهداری محلول ضدعفونی کننده سپتاتک
پس از استفاده از Septatec درب را کاملا ببندید.
دمای مناسب برای نگهداری محلول ضدعفونی کننده 5 تا 25 درجه سانتیگراد می باشد.
دور از نور مستقیم، منابع گرما و جرقه نگهداری شود.
نکات ایمنی محصول ضدعفونی کننده سپتاتک
این محصول فقط برای استفاده موضعی بوده و خوراکی نیست.
از تماس با چشم، نوشیدن و زخم های باز خودداری کنید.
در صورت مشاهده علائم حساسیت پوستی، فورا به پزشک مراجعه کنید.
محلول ضد عفونی کننده Septank را دور از دسترس کودکان نگهداری کنید.
کاربرد اتانول 70 درصد شرکت
الکل پزشکی هر دو مایع مبتنی بر اتانول یا ایزوپروپیل است که بیشتر به عنوان یک ضد عفونی کننده کمک های اولیه می شناسید. این الکل با 70 درصد اتیل الکل پایه، ممکن است به عنوان یک ضد عفونی کننده موضعی برای کمک به کاهش خطر عفونت هایی که ممکن است از پارگی ها، خراش ها یا سوختگی های جزئی ناشی شوند، استفاده شود.
نکات ایمنی اتانول 70 درصد شرکت
مایع قابل اشتعال و نسبتاً سمی در اثر مصرف. مایع قابل اشتعال، دور از همه منابع اشتعال نگهداری شود. اندام های هدف اتانول شامل چشم، کبد، کلیه ها، سیستم عصبی مرکزی می باشند.قرار گرفتن در معرض الکل اتیل می تواند باعث سردرد، خواب آلودگی، حالت تهوع و استفراغ و بیهوشی شود. بینایی و تمرکز را میتواند مختل سازد.
مسمومیت با اتانول در نوجوانان مسن تا بزرگسالی شایع است. دوز سمی برای بزرگسالان 5 میلی گرم در دسی لیتر است، در حالی که دوز سمی در یک کودک 3 میلی گرم در دسی لیتر است. کودکان در مقایسه با بزرگسالان در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به هیپوگلیسمی به دنبال یک بار مصرف هستند.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *