به فروشگاه اینترنتی آریاطب خوش آمدید!

قیمت همکاری

دسته بندی ها:

برند ها:

لندینگ:

محصولات:

چسب میخچه

مدل: Salicylic Acid
دسته بندی: چسب
شناسه محصول: 6878

تماس بگیرید

  • چسب موضعی

با توجه به نوسانات قیمت محصولات لطفا قبل از ثبت سفارش با کارشناسان آریاطب تماس بگیرید
تماس بگیرید
قیمت ویژه همکاران
اکانت شما ویژه همکاران نمی باشد
در صورت تمایل به همکاری با مجموعه آریاطب شماره موبایل خود را وارد نمایید

چسب میخچه وایپ کورن

  • میخچه در واقع یک ضایعه پوستی است که برای محافظت از اندام ها در مقابل شرایط محیطی نظیر فشار های غیر طبیعی وارد شده به آن ها ایجاد می شود. این ضایعه تجمع انبوهی از سلول های مرده پوستی است که با ظاهر متورم، قرمز و به شکل تاول های کوچک ایجاد می شوند.

ویژگی های میخچه

  • میخچه عمدتا در نواحی بدون مو و نازک ظاهر می شود. این ساختار ها شکل بیضی هستند و شبیه یک عدس بسیار کوچک است.  مرکز میخچه در واقع نقطه ای است که بیشترین فشار به آن وارد شده است. به مرور زمان و با ادامه فشار ها میخچه از این نقطه گسترش می یابد و سطح وسیع تری را در بر می گیرد. در واقع این فشار محرک ایجاد میخچه است و عدم رفع آن باعث می شود حتی پس از حذف میخچه، مجددا این ضایعه برگردد.

علت ایجاد میخچه

  • استفاده از کفش های بسیار تنگ یا پاشنه دار، قرار داشتن پا در کفش برای مدت طولانی و گاهی فشار های ناشی از اضافه وزن های شدید می توان باعث ایجاد میخچه در افراد شود. اگر عادت به پیاده روی های طولانی دارید، عدم پوشیدن جوراب می تواند فشار وارد شده به انگشتان پا را بیشتر کند و باعث بروز میخچه شود.
  •  در مواردی که فرد دارای قوس کف پا است، این حالت نیز فشار وارده به انگشتان را بیشتر می کند و می تواند یکی از عوامل موثر در بروز میخچه باشد.

 

چسب میخچه

انواع میخچه

دو نوع اصلی میخچه، میخچه نرم و میخچه سخت است. در ادامه با ویژگی هر یک آشنا می شویم.

  • نوع اول بیشتر در لابه لای انگشتان پا ایجاد می شود. خصوصا در انگشتان انتهایی پا این نوع میخچه مشاهده می شود. این ساختار ها بسیار دردناک هستند و در اندازه های 3 تا 9 میلی متر دیده می شوند.
  • نوع دوم یعنی میخچه سخت همان طور که از اسم آن مشخص است محکم و سخت است. این نوع میخچه اگرچه خشک تر از نوع اول است اما فرد درد کمتری نسبت به قبلی احساس می کند. تفاوت دیگر آن با میخچه نوع اول در محل آن ها است. این گروه بیشتر در پاشنه پا یا روی انگشتان مشاهده می شوند.

روش های درمانی میخچه

  •  به طور کلی روش های زیادی برای از بین بردن میخچه وجود دارد. این روش ها می تواند روش های سنتی یا دارویی و پزشکی باشد. اکثر افراد در ابتدا عمدتا به سراغ روش های سنتی می روند. اما این روش ها همیشه نتیجه نمی دهند.
  • از جمله روش های پزشکی مورد استفاده برای درمان آن می توان به جراحی، فریز کردن میخچه، لیزر و چسب میخچه اشاره کرد. در ادامه یکی از پر کاربرد ترین روش ها، یعنی استفاده از چسب میخچه را برای شما توضیح خواهیم داد.

چسب میخچه

  • همان طور که در بالا به آن اشاره کردیم، روش های زیادی برای از بین بردن میخچه وجود دارد. بسته به شرایط فردی، هر یک از این روش ها می تواند برای افراد موثر باشد. یکی از رایج ترین روش ها استفاده از چسب های میخچه است. قبل از بررسی این چسب ها و بیان ویژگی های آن ها، ذکر این نکته قابل توجه است که هیچ کدام از روش ها خصوصا درمان های دارویی از جمله چسب میخچه را هرگز بدون مشورت با پزشک استفاده نکنید.

ویژگی های چسب میخچه

  • چسب میخچه ظاهری شبیه یک چسب زخم معمولی دارد. اما مواد تشکیل دهنده این چسب ها متفاوت است. چسب های میخچه از سالیسیلیک اسید تشکیل شده اند. درصد خلوص این اسید در ساختار چسب 40 درصد است. این چسب ها در داروخانه ها، سایت ها و فروشگاه های معتبر بدون نسخه پزشک نیز در دسترس هستند.
  • به طور کلی چسب های میخچه دارای قدرت چسبندگی بسیار بالایی هستند. این چسب ها با خاصیت دارویی خود، محیط را از هر گونه آلودگی میکروبی دور نگه می دارد و در مقابل ورود هر گونه میکروارگانیسم مقاومت می کند. این چسب ها به تسریع بهبودی میخچه کمک می کنند.
  •  به طور کلی عملکرد این چسب ها برای تسکین درد، ضد عفونی کردن محیط میخچه و در نهایت کمک به بهبود و درمان میخچه به کار می روند. به کمک این چسب ها می توان تا حد امکان رطوبت را از میخچه دور کرد و به این شکل از ایجاد و رشد سایر میکرو ارگانیسم های علاقه مند به رطوبت خودداری کرد.

چسب میخچه

عوارض استفاده مکرر از چسب میخچه

  • استفاده از چسب ها بدون مشورت با پزشک و حتی گاهی بدون کمک پزشک می تواند با عوارضی هم چون زخم و خون ریزی و عفونت همراه باشد. استفاده طولانی مدت، دائم و مکرر از چسب های میخچه نیز چندان توصیه نمی شود. توجه داشته باشید که این ساختار ها فقط برای استفاده و استعمال خارجی کاربرد دارند. بنابراین در صورت بلعیدن دارو توسط کودک بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.
  • گاهی نیاز به مراجعه و مشورت گرفتن از یک متخصص طب فیزیکی احساس می شود. زیرا در شرایطی علت ایجاد میخچه می تواند وجود مشکلاتی در ساختمان پا و اثرات فشار های غیر طبیعی و بیش از حد در برخی نقاط باشد. در این حالت هیچ یک از درمان های بالا و خصوصا چسب میخچه نمی تواند مورد استفاده قرار بگیرد. بنابراین اگر پس از به کار بردن چسب میخچه، درمان انجام نشد، طب فیزیکی را در گزینه های درمانی بعدی خود قرار دهید.

موارد منع مصرف چسب میخچه

  • اگرچه استفاده از چسب های میخچه در بسیار از موارد دیده می شود اما برای افرادی با برخی بیماری ها و شرایط خاص توصیه نمی شود. اگر به هر دلیلی درگیر مشکلات پوستی هستید، سابقه حساسیت های جدی پوستی و علائمی نظیر التهاب و قرمزی یا حتی عفونت بافتی دارید، توصیه می شود از این چسب ها استفاده نکنید.
  • برخی بیماری ها نیز محدودیت هایی برای استفاده از این چسب ها برای افراد ایجاد می کنند. از جمله این بیماری ها می توان به مشکلات عصبی نظیر اختلالات نوروپاتی اشاره کرد. افرادی که درگیر بیماری ها و اختلالات خونی و عروقی هستند نیز بهتر است از درمان هایی غیر از درمان با چسب برای از بین بردن میخچه خود استفاده کنند.

نحوه استفاده از چسب میخچه

  • جهت استفاده از چسب میخچه برای رفع هرگونه میخچه در پا، ابتدا محل مورد نظر را با آب گرم به خوبی بشویید. پا ها را خشک کنید و چسب را از پوشش خود جدا کرده و از سمتی که آغشته به مواد داروی و سالیسیلیک اسید است بر روی میخچه قرار دهید.
  •  با اعمال میزان کمی فشار، چسب به راحتی در محل قرار می گیرد. لازم به ذکر است که این چسب ها برای نگه داری و عملکردشان نیازی به دمای خاصی ندارند. به راحتی می تواندر دمای اتاق آن ها را نگه داشت. پس از گذشت مدت زمان 2 تا 4 روز می توانید چسب را به آرامی جدا کنید.  در این هنگام پای خود را به مدت 5 تا 10 دقیقه با آب گرم شیس و شو دهید. این کار علاوه بر کمک به درمان نهایی میخچه، به از بین بردن لایه های مرده پوستی نیز کمک می کنند.
  • در نهایت باید این نکته را در نظر داشته باشید که حتی با از بین بردن میخچه، در صورت عدم رفع مشکل پایه ای که عامل ایجاد آن بوده است، احتمال بازگشت آن وجود دارد. بنابراین ترجیحا از کفش های مناسب استفاده کنید و در صورت وجود نقایصی در ساختمان پا حتما نسبت به درمان آن اقدام کنید.
0

میانگین امتیاز

0%توصیه شده(0 از 0)
0%
0%
0%
0%
0%
نظر خود را ارسال کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *

1 2 3 4 5
توجه: لطفاً پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده در آگهی های زیر، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.
گالری تصاویر و ویدیو
قیمت ویژه همکاران
اکانت شما ویژه همکاران نمی باشد
در صورت تمایل به همکاری با مجموعه آریاطب اطلاعات خود را وارد نمایید
اطلاع از موجودی
ارتباط با ما
شماره های تماس لینک اتصال به واتساپ مصرفی پزشکی لینک اتصال به واتساپ زیبایی لینک اتصال به اینستاگرام آریاطب
ارتباط با ما
لینک اتصال به واتساپ مصرفی پزشکی لینک اتصال به واتساپ زیبایی