
بشر آزمایشگاهی چیست
بشر یکی از پرکاربردترین ابزارها در آزمایشگاه هاست. بشرها ظروف استوانه ای شکل و ته صافی هستند که بیشتر آنها دارای دهانه های وسیع و لبه کوچکی در بالای آن هستند که به ریختن آسان مایعات کمک می کند. بشر در انواع مختلفی تولید می شود که هر کدام کاربردهای متفاوتی در آزمایشگاه دارند.
کاربردهای بشر چیست؟
بشر های آزمایشگاهی کاربردهای آزمایشگاهی مختلفی دارند، به ویژه در آزمایشگاه های شیمیایی، از جمله:
* راه حل های گرمایشی
* رسوب گذاری
* حجم معینی از مایعات را بردارید و انتقال دهید
* محلول های تبخیر
* مخلوط مایعات و محلول ها
1. بشر شیشه ای:
این بشر ها عادت دارند مایعات را از بین ببرند، بنابراین لیست شده اند، البته در صورت عدم وجود گرما، به عنوان یک راکتور نیز استفاده خواهند شد. تست هایی مانند PH متر، پتانسیومتری و تست هایی که در آنها از الکترود استفاده می شود.
2.بشر پیرکس:
از این بشر برای گرم کردن محلول استفاده می شود و در صورت لزوم دو مایع را در فر یا روی شعله گرم می کنند. پیرکس من استفاده خواهد شد. شیشه بروسیلیکات یا پیرکس در برابر فعل و انفعالات شیمیایی با حجم های مختلف مقاومت می کند.
3. بشر پلاستیک:
بشر ها که از پلاستیک ساخته می شوند، مانند افرادی که از شیشه ساخته می شوند، برای برداشتن مایعات و ریختن آنها در ظروف استفاده می شوند. برای انجام این کار، هر چه بشر لاغرتر باشد، خطا کمتر خواهد بود. بشر های ساخته شده از پلاستیک به طور کلی به دو دسته تقسیم می شوند که عبارتند از: پروپلسین که تحمل کمی در برابر گرما دارد و ptfe که پایداری شیمیایی و دامنه دمایی وسیع تا 290 درجه سانتی گراد دارد.
4. بشر فلزی:
بشر های فلزی به دو دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:
فولاد ضد زنگ: در این نوع بشر، پایداری شیمیایی و مقاومت دما بسیار بالاست و به همین دلیل معمولا از این بشر استفاده می شود.
آلومینیوم: این بشر بر اساس محلولی که در آن ریخته می شود انتخاب خواهند شد.